Self-työjalkineet myy

Systeri Oy | info(a)self.fi

Olen kiinnostunut esittelystä »

Self 

Kenkämme tukevat ja auttavat jalkojasi jaksamaan päivästä toiseen. Kaikissa SELF-kengissä on vaihdettava sisäpohja, joka takaa jalkineelle enemmän käyttöikää. Kengän rungon rakenne mahdollistaa myös omien yksilöllisten sisäpohjallisten käytön. SELF-kengän voit räätälöidä itse oman makusi mukaan. Käytössäsi yli 80 väriä tai värien yhdistelmää. Sivuillamme muutamia esimerkkejä väreistämme, edustajillamme on mukana aina täydellinen värikartasto, josta saat itse valita mieleisesi. Kaikesta tästä tarjonnasta huolimatta toimitusaikamme on todella nopea (1–2 viikkoa).

SELF-malliston kengissä voit valita itse oman mielivärisi tai kuosin, koristeet sekä kenkämallin. Mallistossa on sekä kapea- että leveälestisiä malleja. Jalkineen pintamateriaaleja on useita: nupukkia, kiilto- tai normaalinahkaa. Joustamme myös jalan tarpeen mukaan, esimerkiksi eriparikoon jalkineet ovat mahdollista saada kauttamme. Kaikki kenkämme valmistetaan Suomessa korkealaatuisista materiaaleista - jalallesi sopivaksi, yksilölllisesti.

Self-Hallux on erikoispehmusteinen jalkine vaivasenluusta kärsiville. Jalkineessa oleva joustotyyny antaa vaivasenluulle tilaa ja helpottaa näin kipua sekä vaivaa. Joustotyyny vamistetaan sävy sävyyn sekä huomaamattomasti kengän nahan mukaan. 

Jalkineisiin on mahdollista valita sisäpohjalliseksi joko vakiopohjallisen, erikoispehmeän tai pestävän pohjallisen. Uusiin kenkiin on mahdollista tilata myös valmiiksi vaihtopohjallinen.